Services

Services

Repro & Sign

Ervaar nu dat het bestellen van drukwerk net zo gemakkelijk werkt als het bestellen van kantoorartikelen. Onze drukkerij staat garant voor al uw huisstijldrukwerk, reclamedrukwerk, digitalisering van archieven en het printen van bouw- en of CAD-tekeningen t/m A0.

Wat we ook drukken, het is altijd maatwerk en uiteraard tegen marktconforme prijzen.

Webhosting

BuroHost is uw voordelige en betrouwbare partner in webhosting. Of u nu op zoek bent naar webhosting voor uw bedrijf, vereniging of privé website, BuroHost heeft altijd een webhosting pakket dat bij u past.

Telecom

Niet iedereen is hetzelfde of heeft dezelfde wensen. Tijdens de intake nemen we uw wensen en eisen op zodat we zeker zijn dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Soms is er maatwerk nodig voor een specifieke rapportage of een koppeling met een applicatie. Voor maatwerk of installatie op locatie, afhankelijk van de omvang en complexiteit, geven wij u vooraf een duidelijke indicatie van de verwachten totaalkosten.

Finance

Uw concurrenten staan niet stil. Als u in de markt wilt blijven innoveren, moet u investeren in de infrastructuur van uw bedrijf. De vraag komt hierbij op: kopen of financieren. Met de leaseoffertes van onze partner Grenke is het antwoord niet moeilijk. Zo kunt u uw kapitaal zinvoller investeren in toekomstgerichte strategieën, in medewerkers of extra bedrijfsruimten.

Managed Print Service (MPS)

Met Managed Print Services heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw volledige printerpark te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. U beschikt daarmee over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Reparatie & Onderhoud

Als u een dure machine aanschaft, wilt u er toch zo lang mogelijk gebruik van maken? Wij kunnen u informeren over de meest geschikte apparatuur voor uw werkplek en over het juiste gebruik ervan. Daarnaast adviseren wij u over de supplies die het beste samengaan met het apparaat van uw keuze, zodat een lange levensduur gegarandeerd is.

Alles voor kantoor, kantine, magazine en winkel
Alles voor kantoor, kantine, magazine en winkel
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Vakkundig advies
Vakkundig advies
Ruim 30.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Ruim 30.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Altijd de scherpste prijs
Altijd de scherpste prijs